Svensk instruktionsbok

Köpa fyrhjuling Cf moto? 

SNABBA LEVERANSER | SÄKRA BETALNINGAR | 30 DAGARS ÖPPETKÖP

 

 

 

 

CF MOTO MODELLER

ATV-All Terrain Vehicle

Företaget grundades 1989 i kina och har sedan dess byggt upp ett väletablerat globalt distributionsnätverk med över 1200 partners i över 70 länder och regioner världen över. Med stort fokus på innovation och utveckling har cfmoto utvecklat över 98 olika fordonsmodeller som blivit ett välkänt märke på den globala marknaden. Sedan 2013 har cfmoto även varit ledande i sverige med sin oslagbara kvalitet och konkurenskraftiga priser. De erbjuder också ett komplett sortiment från 400cc ända upp till 1000cc Cfmoto är i sedan 2015 marknadsledaren och senaste året var det 26% av alla försäljning i Sverige, cf moto lämnar hela 3 års garanti på sina fyrhjulingar och 2 års garanti på Utv modellerna. Reservdelslagret för norden ligger i Ljungby och ATV Sweden är generalagent, totalt säljer de över 7000 fyrhjulingar varje år.

Nedan kommer information om de olika modellerna vi har från Cf Moto

 

450 c-force

en 400cc maskin på 32 hästkrafter som är perfekt till den lilla gården liksom en perfekt fritids maskin för den som gillar utelivet med ändå vill höra motorljudet. Denna maskin finns i valen lång eller kort skillnaden är 20 cm vilket är på både sadel och hjulbas. Bara för att den är mindre behöver den inte vara sämre heter det väl, så denna maskin är utrustad med 4 hjulsdrift med elektroniskt diffspärr så du enkelt kan ta dig fram i skogen liksom på gården. Hydraliska bromsar och även välja till servostyrning (eps). Vinsch givetvis monterad fram och bak sitter dragkulan och släpvagnkontakt för att kunna flytta släpkärran smidigt och enkelt.

520 c-force

En 495cc maskin på 40 hästkrafter som är vår storsäljare. Denna maskin löser det mesta och går lika bra ute i skogen som ute på vägarna. Är du en mångsysslare som har mycket att göra hemma och även vill kunna ta en sväng till affären enkelt och smidigt är detta maskinen för dig. Med en markfrigång på 25 cm och fyrhjulingens dragstarka fyrhjulsdrift tar du dig långt i lätta terrängen. Visst är det även härligt att denna modell är utrustad med servostyrning som standard.  

 

600 c-force

En 580cc maskin på 41 hästkrafter. Denna arbetsfyrhjuling med hela 27 cm markfrigång och ställbara gasstötdämpare är tillverkad för att användas på riktigt i skog och mark. Med högre vridmoment och bättre bromsar gör att detta monster mer lämpad för skogen än sin lillebror 520. markfrigången sänks inte märkbart även fall du lastar ett tungt släp bakom denna fyrhjuling. C-force 600 är en facelift på c-force 550 som cf moto lanserade 2015, skillnaden är nya fälgar, ny display och sadel. finns i modellen med eller utan servostyrning.

850 c-force

Ännu en maskin på 800cc på 65 hästkrafter. Detta är maskinen med stort M. denna maskin är också utrustad med v-twin motorn. Vill du vara störst i skogen så är detta maskinen som får alla maskiner att se små ut. Markfrigången ligger på 28,5 cm och chassit är mer brutalt än de andra.Fyrhjulingen står på 26 tums däck och som vanligt med cf-motos kreativa design. Denna modell så som även 1000 är utrustad med automatisk diff bak för att inte göra onödiga märken i tillexempel gräsmattan hemma. 

 

1000 c-force

En maskin på 1000cc och 80 hästkrafter. Detta är maskinen som klarar allt. Denna maskin är också utrustad med v-twin motorn för bästa effekt. Vill du vara häftigast i skogen så är detta maskinen som får alla maskiner att se små ut. Markfrigången ligger på 28,5 cm och sträcker sig i stor brädd över nästan hela fyrhjulingen detta blandannat på grund av sving armarna som sitter monterad bak på fyrhjulingen. Fyrhjulingen står på 27 tums däck och som vanligt med cfmotos kreativa design. Denna modell så som även 850 är utrustad med automatisk diff bak för att inte göra onödiga märken i tillexempel gräsmattan hemma. 

Alla 4 hjulingar i vår maskinpark är även utrustade med dragkrok och kontaktstycke, 4-hjulsdrift med elektronisk diffspärr och vinsch fram. Finns även hög och lågväxel.

För mindre tillägg kan man välja till olika bekvämligheter se nedan

 

UTV -( utility terrain vehicle)

Sport modellerna av UTV kallas ofta ”side by side

550 Z-force

En av våra mindre “side by side” modeller. Denna modell går bara att få som ”traktor A”och får köras från 15 års ålder på AM-kort vilket gör att den får framföras i 40km/h. Räcker det till dig eller vill du kanske att barn eller barnbarnet ska få en otroligt rolig upplevelse istället för moped eller epa-traktor. Med en 495cc motor på 40 hästkrafter blir denna maskin en stark kompanjon. Med det sagt ska du i läsande stund inte tro att denna inte bara är till för 15-16 åringar utan går givetvis lika bra för äldre att använda den på mindre gårdar. Utrustad med 4hjulsdrift med elektronisk diffspärr och hög och låg växel, 29cm markfrigång gör den även smidig i skogen för att dra ut tunga lass. Den är utrustad med servostyrning som standard.

1000 Z-force

En UTV på 963cc och hela 80 hästkrafter kommer från den otroliga v-twin motorn. Med det trycket i ryggen så är det tur att denna maskin är utrustad med tre-punktsbälten hos både föraren och hos passageraren. Med en markfrigång på hela 31cm så klarar denna best av det mesta som du ställer i hans väg. Fyrhjulingens fyrhjulsdrift som man elektroniskt kan justera mellan 2,3 och fyra hjul i drift gör att du tar dig fram både snabbt och effektivt i både skog och på vägen.

1000 U-force

En UTV på 963cc och hela 80 hästkrafter kommer från den otroliga v-twin motorn. En häftig och snygg UTV som lanserades i slutet av 2019. Den är utrustad med vinsch fram, drag samt säte med upp till två passagerare. På det stora flaket går det att lasta en Eu pall eller en massa annat roligt. 

Alla Utver i vår maskinpark är även utrustade med dragkrok och kontaktstycke, 4-hjulsdrift med elektronisk diffspärr och vinsch fram. Finns även hög och lågväxel.

För mindre tillägg kan man välja till olika bekvämligheter se nedan