Jobba hos oss

24Fritid växer och söker nu en ny mekaniker till vår serviceverkstad!

Vi söker en mekaniker till vårt team på 24Fritid. 24Fritid startades 2018 och är idag en av mellan Sveriges största fyrhjulingsbutik. Vårt fokus ligger främst på fyrhjulingar men vi säljer även mycket annat så som el-motorcyklar, el-mopeder, båtar, vagnar och även mycket annat. Försäljningen sker både i butik och via vår webbshop. 24Fritid har även en verkstad där vi reparerar, underhåller och servar fordon. Vårt mål är att alltid sträva efter förstklassig servicenivå och att vi ska ha en brinnande vilja att hjälpa våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift är att se till att verkstaden flyter på enligt plan. Det innebär reparera, serva och underhålla fyrhjulingar samt vara teknisk support via telefon och mejl. Arbetet innefattar även viss del av att försäljning av fordon och tillbehör i butiken.

Dagliga uppgifter:

  • Serva, felsöka samt reparera fordon.
  • Informera kunden om status, offerera samt fakturera.
  • Sköta garanti och försäkringsärenden.
  • Ta hand om leveranser.
  • Montering av nya fordon.

För att man ska trivas på jobbet strävar vi efter att det alltid ska vara ordning och reda på arbetsplatsen samt ha god sammarbetsförmåga. 

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fyrhjulingar och motorer. Du ska gärna tidigare ha arbetat som mekaniker eller ha goda kunskaper inom området. För att passa in i vårt team ser vi att du en är lagspelare som tycker om att ha det strukturerat och ordning på sina saker. För att trivas med jobbet bör du vara en problemlösare som är serviceinriktad. Några års erfarenhet som mekaniker är meriterande.

Krav

Körtkort B

Svenska - tal och skrift

 

Om anställningen

Tjänsten avser heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande. 6 månaders provanställning.

Vid frågor mejla olle@24fritid.se eller ring 013-129060.

 

Skicka din ansökan till olle@24fritid.se

 

// David med personal!